Книжкове служіння

Книжкове служіння
Книжкове служіння
Книжкове служіння
Книжкове служіння
Книжкове служіння
Книжкове служіння
Книжкове служіння
Книжкове служіння

Книжкове служіння в «Царстві Божому» є невід’ємною частиною загального бачення церкви. Річ у тому, що книжки християнського змісту, малі поліграфічні форми, а також різного роду атрибутика формують світосприйняття і життя людини. Листівки, браслети, брелоки оточують нас і нагадують нам про те, хти ми є, формують нашу культуру. Адже коли в нас перед очима все позитивне і Боже, то воно збудовує  нас зсередини. Щодо книжок, дисків з музикою і фільмів, то вони впливають на наші смаки та християнські цінності, задовольняють душевні потреби людей щодо вироблення культурних смаків,  різного роду емоцій, переживань; романістика заповнює прогалин  в розширенні світоглядних орієнтирів людей.
Не менш важливими є книжки та диски з проповідями, хоча в той же час безумовним першоджерелом виступає Біблія. Тиражі Біблії займають перші місця у світі і покривають усі бестселери. В нашому книжковому магазині Біблія є загальнодоступною для кожної людини. Були часи, коли нам привозили Слово Боже таємно в подвійному дні у валізах і воно було великим дефіцитом, тому на сьогодні важливою ціллю нашого служіння виступає доступність Писання для кожного, хто хоче його отримати.
Щодо книжок з коментарями й одкровеннями різних авторів, методичних книжок (для дитячого служіння, молодіжного, театрального, служіння музики і співу та  матеріалів стосовно розбудови внутрішньої структури церкви) – то вони дають дуже хороший досвід людей, які довгий час молились і  досліджували ті чи інші питання, інколи навіть  протягом усього свого життя. Тому нема потреби винаходити велосипед вдруге, а простіше і мудріше на сьогодні взяти досвід людини, яка дослідила певне питання, і має в ньому значні здобутки, аніж самотужки щось вирішувати і помилятися. Багато в книжковому магазині методичної літератури стосовно виховання дітей, взаємин в сім’ї, стосунків чоловіка та жінки, збереження шлюбу і розвитку інституту сім’ї, що є таким важливим на сьогодні. Крім того, тут представлений широкий спектр літератури стосовно формування характеру, розкриття принципів досягнення великого в житті, розвитку себе та використання Слова Божого, зміцнення Силою Духа Святого для того,  щоб досягати великих вершин в цьому житті.
Особливе місце  в художній літературі займають одкровення проповідників, пасторів, авторів книг стосовно тем Слова Божого. За природою людина схильна більшою мірою досліджувати глибини своєї проблеми, аніж шукати відповіді в Слові Божому чи в досвіді або творчій спадщині людей, які пережили такі ж ситуації. Тому замість того, щоб досліджувати свою проблему, хворобу необхідно шукати відповіді  на питання в такій поширеній сьогодні літературі. Якщо ти не маєш віри, то треба почитати книжки про віру, і твоя віра стане сильнішою. Духовні Книжки – це вагомий,  суттєвий елемент формування характеру та рівня віруючої людини. Для цього був створений магазин і ми раді, що все місто звертається до нього, а сам магазин християнської літератури та аксесуарів є найбільшим в Луцьку і одним з найбільших у Західній Україні за асортиментом та за колектором.