Структура 153

Останні слова завжди дуже важливі. Вони сповнені особливого змісту, і люди схильні ставитись до них з особливим трепетом. Коли йде мова про всезагальне отримання певного послання, жоден з нас не хоче бути винятком. В останніх словах Ісуса, зафіксованих в Новому Завіті, міститься настанова розповідати кожному про Нього: «Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте!» (Марка 16: 15)
Служіння «Структура 153» покликане спонукати християн до реакції на Божі слова й активної діяльності. Що передбачає ця діяльність? В першу чергу знання істини: для того, щоб люди, які будуть послані Господом по всьому світу, мали владу нести Євангеліє, їх потрібно виховати, як виховують царів; вони повинні бути короновані, знати своє покликання і розповідати відкрито про те, що Бог є Цар. Наш пастор має розроблену методику і сформоване бачення стосовно цього служіння. З його слів, «це маленька спроба організувати наші дії, відповідаючи на виклик Божий»
Служіння «Структура 153» спрямоване на виконання функцій:
1. Розказати всім і кожному, що Ісус воскрес і живий зараз, і що Він – відповідь на всі питання!
2. Допомогти встановити ближчі стосунки з Богом тим, хто нещодавно прийняв Ісуса в своє серце.
3. Підняти покоління служителів, які кожним кроком свого життя натхненно відповідатимуть на Його заклик.
На сьогоднішньому етапі розвитку служіння формується команда служителів, і робляться перші кроки в напрямку до досягнення мети.
В наших планах – євангелізація у команді з іншими служіннями.
Зустріч проходить щосереди о 19.00 на території нашої церкви.